2008-07-23

Komiksas

Komiksas – piešinėliais papasakota, dažniausiai humoristinė ar nuotykinė, istorija. Komiksų užuomazgų randama visais laikais, kai buvo paišoma ir tapoma, tačiau dabartinį savo pavidalą jie įgavo XX amžiuje, kai atsirado pigios pramoginės bulvarinės spaudos poreikis Vakarų kultūros šalyse ir ypač JAV.

Na, čia teoriją ir baikime. Tiesiog norėjau pasiūlyti padaryti artimam žmogui dovanų komiksų knygelę. Ir net nereikia mokėti piešti. Tiesiog užtenka poros fotosesijų (aišku neišsiduodant kam jos skirtos) na ir galima gauti kažką panašaus.

Tiesa, jei turint nuotraukų vis tiek sunku jas patiem sudėti i komiksą, kreipkitės www.nagingosiosrankeles.lt



2008-07-18

Mainyk.lt

Nuskambėjęs telefono priminimas, pranešantis, kad ryt geriausio draugo gimtadienis, kelia šiurpą? Ir visai ne todėl, kad šią savaitę jūs susipykę, ir juolab ne todėl, kad tau nepatinka jo rengiami vakarėliai, ir tikrai ne todėl, kad nekenti jo naujos merginos. Ne! Sunku pripažint, bet... paskutiniu metu tavo kišenėse švilpauja vėjai? Tikrai? Gali nurimti. Visada yra išeitis net iš tokių situacijų. Užsuk į www.mainyk.lt, galbūt ten rasi tai, ko tavo bičiulis visą gyvenimą slaptai troško. Na, o, tu, ieškodamas dovanos atsikratysi nereikalingų daiktų ir galbūt net rasi naujų draugų.
Puiku ar ne? Trys zuikiai vienu šūviu.