2009-03-18

Mini botanikos sodas

Jei tavo spintos verste priverstos stiklinių butelių ir nežinai kur juos dėti, mes turime tau puikiausią pasiūlymą. Tiksliau du. Vienas jų būtų tiesiog išmesti arba jei jie superkami, nunešti į supirktuvę. Tuo tarpu kitas – pasidaryti mini botanikos sodą. Sudominom? Ei ir tau net nereikia šimtatūkstantinių investicijų. Iš sodo pasikasi žemių, prirenki akmenukų, įvairių šakelių bei nusiperki žolės sėklų. Sveikinam, viską protingai sukišus į butelį tu turi nuostabiausią sodą.


Ir manau nebereikia net minėti, kad tokį akvariumą laisvai gali dovanoti žalumynus mylinčiai draugei, namų nykuma pasižyminčiam kaimynui ar pagaliau geraširdei mamai.


Sėkmės darbuose!

2009-03-17

Asmeniniai Kalendoriai

Smagu, kad šiais laikais mes galime išsivaduoti iš kažkieno sukurtų šablonų. Visi dirba jums ir leidžia turėti viską ko geidžia širdis.

Nors metai jau skaičiuoja trečią mėnesį, bet kalendorius dovanoti niekada nebus per vėlu. Gal norėtumėte stalinio šeimos kalendoriaus, kuriame net giminių gimtadieniai apvesti raudonais debesėliais? Arba kišeninio kalendoriuko su jūsų dar mažo augintinio gražiausia nuotrauka? Hmm, galbūt tavo draugas išvyksta į tolimą kelionę ir nori jam padovanoti lengva, tavo pačios erotika, papuoštą sieninį kalendorių? Pagaliau nori tokiu būdų įamžinti vestuves, jubiliejų ar šefui padovanoti visų firmos narių bendrą nuotrauką, įrėmintą mėnesiais?

Kaip gi mes be pasiūlymų? Ieškantiems viso to, rekomenduosiu pora puslapių. Vienas jų jums sumontuos, pasirūpins kalendoriaus atspausdinimu bei pristatymu:

--> čia ir --> čia

O kitas (šiuo metu puslapis tvarkomas, bet pageidaujantys pavyzdžių visada gali susisiekti su jo atstovais elektroniniu paštu), gali padėti įamžinti nuostabiausias akimirkas:

--> čia

Tad jei planuoji dovanoti tokią dovaną ir neturi nuotraukų arba nori, kad jos būtų pačios pačiausios, nesnausk ir rašyk. Na, o kai jau viską turėsi lėk gaminti kalendorių.

2009-03-08

Ugninė užuolaida

Šiandien geras draugas atsiuntė paprastą, bet tuo pačiu patrauklią akiai internetinę nuotraukėlę. Gražiai sužaista daiktais. Na ir aš nebūčiau aš jei šiame paveikslėlyje neįžvelgčiau puikios dovanos. Tikrai nežinau kur būtų galima nusipirkti kažką panašaus, bet jei turi bent mažutėlę menišką gyslelę, trupinėlį fantazijos bei laiko, ši idėja lengvai įgyvendinama. Taigi manau tau užtektų dušui skirtų vienspalvių užuolaidėlių bei dažų (aiškų atsparių vandeniui). Ir pirmyn į darbą.


Jei kas nors pagamins kažką panašaus – būtinai atsiųskite. Visi draugiškai įvertinsim jūsų gabumus ir pasiteirausim kaip jautėsi dovaną gavęs žmogus. Tad nesnauskit.

2009-03-06

"Panikos" mygtukas

Turi draugą, užkietėjusį kompiuteristą? Arba ne, geriau draugą pametusį galvą dėl ryškių bei linksmų daikčiukų. Arba dar geriau būtų toks žmogus, kuris net kompiuterį perka pagal jo spalvą ar dizainą, o ne techninius parametrus. Toki turi? Šaunu! Pasiūlysim dovanos idėją.


Įsivaizduok klaviatūrą vietoj „enter“ pasidabinusią „panic“ mygtuku. Arba vietoj „delete“ šviečiančiu „oops!“ užrašu. Skamba smagiai? Ir svarbiausia, kad tai lengvai padaroma. Tereikia išimti klaviatūros klavišus (jie vėliau labai lengvai įsideda atgal) ir kruopščiai perdažyti. Tik žinoma, ne kokiais vandeniniais dažais.


Na, o jei nepasitiki savo jėgomis arba neturi laiko peckelionėms užsuk į internetinę parduotuvę čia ir čia.

Pirštinės - Siamo dvynės

Jei neturi geraširdės mamos, močiutės ar kaimynės, mezgančios įvairiaspalves kojines bei pirštinaites, tokią visada gali rasti kur nors miesto centre. Jos dažniausiai savo darbus pardavinėja labai pigiai. Bet aš siūlau ne pirkti jau padarytus rankdarbius, o su jomis susitarti, kad pagamintu pirštines – Siamo dvynes. Tokias (tokią) galėtum padovanoti savo antrajai pusei, kuri net šalčiausią žiemą nebepaleistų tavosios rankos. Už viską svarbiausia šiluma ir artumas, tai ir dovanok.