2009-10-26

Šilta kepurė kalėdoms

Ilgokai laikiau šią dovanos idėja paslėpęs savo užrašų knygelėje, vien dėl to, kad ji yra sezoninė. Galite juoktis, galite ne, bet ją radau vasaros pradžioje, galvojau tada ir pasiūlyti, bet supratau, kad būsiu tik išjuoktas. Bet štai išaušo mano valanda!

Tarkim ieškote dovanos savo mamai, draugei ar mėgstančiai pasipuošti močiutei. Ką manote apie šiltą kepurę? Nekalbu apie maximinę štampuotę, o apie originaliai atrodančia vienetinę žiemos palydovę.

Jei galvojate, kad tokia staigmena būtų pats tas jūsų artimajam, lėkite čia. Tiesa, nežinau ar šis puslapis tikrai gali pasiūlyti tai ko geidžia širdis, nes jis man atrodo tik pusiau veikiantis, bet juk idėją jau turite ;)

2009-10-20

Staigmena automobilinio tiuningo mėgėjams

Aš nežinau ar Lietuvos įstatymai leidžia įvairius šviečiančius blizgučius ant nuosavų mašinų, bet viena firma siūlo jums automobilio numerio rėmelį su suprogramuojama slenkančia teksto juostele.

Man asmeniškai pati juostelė pasirodė gan mažoka, tad į ilgą tekstą įžiūrėti gan sudėtinga bei nepatogu, bet trumpiems užrašams ji tikrai tiktų. Na, o tokia dovana manau patiktų automobilių tiuningo ir šiaip įvairaus pagražinimo mėgėjams, tad kodėl gimtadienio proga nenudžiuginus savo mylimojo?

Dygsta nauji dovanų dienoraščiai

Ieškantiems originalių dovanų šiuo metu tikras rojus. Pastebėjau, kad svetainės siūlančios įdomius sprendimus dygsta kaip grybai po lietaus. Galbūt yra pykstančių dėl didėjančios konkurencijos, bet mums, vartotojams, tai tik į nauda, juk tuomet pasirinkimas išauga iki begalybės.

Užsiminęs apie naujus puslapius, noriu pasiūlyti šviežią dienoraštį blogspot sistemoje, iškalbingai pavadintą „Dovanos Išrankiausiems“. Taip, čia tos pačios kompanijos Nagingosios Rankelės darbas, siūlantis iš arčiau pažiūrėti kaip atrodo kiekviena konkreti asmeninė dovana.