2010-11-29

Ekologiška dovana vaikui

Kas gali būti geriau nei ekologiškos dovanos? Ir jei tokia dovana dar lavina vaiko vaizduotę, būtina ją įrašyti į dovanų idėjų sąrašą.

Taigi siūlome jums namukus, stalus, kėdės ir pan. jūsų vaiko laisvalaikiui. Aš jau iškart įsivaizduoju, kad šalia tokio daikto reikia nupirkti daug dažų ir leisti vaikui improvizuoti.

2010-11-25

Kaip atrodytu facebook realybėje

Sveiki gyvi. Iki didžiųjų švenčių liko ne tiek jau ir daug, tad spėju dažno galvoje jau verda idėjos apie būsimas kalėdines dovanas.

Siūlau jums tikrai niekur nematytą ir negirdėtą dovaną tinkančią išskirtinai tam, kuris didžiąją dienos dalį praleidžia facebook socialiniame tinkle. Siūlau tam žmogui pagaminti realią facebook knygą, su keleto mėnesių realiais įvykiais ant jo lentos.

Geriausia pažiūrėti ir viskas bus aišku, o jei sugalvotumėte, kad tokia knyga tikrai pradžiugins jūsų draugą, galit bandyti rašyti čia, galbūt pagelbės :)

When Facebook becomes a book

2010-11-04

Teminiai arbatos pakeliai

Nauja dovanos idėja - teminiai arbatos pakeliai.

Įsivaizduokite, kad vietoj nuotraukoje pavaizduotų politinių veikėjų, turime jūsų pageidaujamus asmenis. Tokia dovana geriausiai tiktų kai siurprizą daro visas būrys draugų, tada juos visus galima pavaizduoti ant pakelių su mintimi „niekada arbatos negersi vienas, tereikia išsirinkti su kuo nori“.

2010-11-03

Vestuvinės Dovanos

Gavote kvietimą į draugų vestuves? O gal artėja tėvų vestuvių metinės? Ieškote idėjos mergvakariui, bernvakariui ar šiaip vestuvinės atributikos? Žodžiu viskas ir dar daugiau, po truputį pildomame kolegų dienoraštyje vestuvines-dovanos.blogspot.com.

Tikimės, kad šis blogas pasufleruos naujų originalių idėjų. Tiesa, o jei patys kažką smagaus turit pasiūlyti, skelkit, būtinai parašysime :)