2008-05-27

Žiurkėnas Lagamine

Originali dovana, tai ne būtinai egzotiška dovana. Negalima ir netgi manau neleistina dėti lygybės tarp šių dviejų žodžių. Originali dovana juk gali būt ir įprastas daiktas, į kurį pažvelgta kitu kampu. Ir ko neoriginalu, tarkim, žaliai dažyta virtuvės kėdė su begale geltonų gėlių (ir su mintim, kad ji yra darbo kėdė na, o tik tokioje šviesioje kėdėje gims nuostabiausios mintys). Taigi kėdė įprastas namų daiktas, bet žalia su gėlėm jau kažkas tokio.

Gerai. Viskas. Jau nukrypau. Tiesiog norėjau pademonstruoti viena ne egzotišką, o originalią dovaną. Tiesa, klausite kokia proga ji daryta? Ogi šiaip sau (turbūt norint sužavėti savo išrinktąją).

Ir ką gi turime? Paprastas žiurkėnas, iš pirmos pasitaikiusios gyvūnėlių parduotuvės. Iš paskutinių pinigų nupirkta dovana ir sukta galva kur apgyvendinti šį mažyli. Tad senas lagaminėlis puikiausiai tiko šitam projektui. Trijų aukštų vila su rateliu, tilteliu apsižvalgymam ir mažu nameliu poguliui. Žiurkėnas patenkintas, o ir naujoji šeimininkė laiminga naujuoju draugu.

p.s. tiesa patarimas bandysiantiems daryti kažką panašaus – palikti kuo mažiau „lengvai prieinamų, sugriaužiamų“ vietų, mat šis padarėlis sugebėjo pragriaužti ne vieną skylę savo naujame name.

1 komentarai (-ų):

Anonimiškas rašė...

golden goose outlet
supreme clothing
off white
westbrook shoes
yeezy
paul george shoes
golden goose sneakers
curry 9
palm angels t shirt
off white

Rašyti komentarą