2008-06-07

Ypatinga dovana (pasivėžinimas retro automobiliu ir oro balionai)

Šiandien žiūrinėdamas kur galėtume visa šeimynėle papramogauti, tarp lokės pėdų, dažasvydžių ir kartingų nuomos punktų aptikau kai ką įdomaus ieškantiems solidžios dovanos.

Iškart išduosiu, kad šįkart vyraus tik su technika susijusios ir mažumėlę brangesnės staigmenos. Taigi ponios ir ponai, damos ir jaunikaičiai, mergaitės ir berniukai argi nenorėtumėte savo mylimąją(į) įsisodinti į retro automobilį ir pasitikti saulėlydį ant ežero kranto, arba per pietų pertrauką pavėžinti savo kolegą po miestą lėtu tempu.. Tada jau dabar galite planuoti kelionę, prieš tai paskambinę į senovinio retro Mercedes-Benz automobilio nuomos punktą ---> NUORODA NR1

Matau daug rūškanų veidų sakančių „na ir kas čia įdomaus?“. Gerai, gerai. Bandau stebinti iš naujo. Antras mano rastas dalykėlis – skrydis oro balionu. Ou jė! Aš senai apie tai svajoju. Tikrai. Su parašiutu manęs niekas nenumestu na bet oro balionas tai pasaka, o dar jei virš Vilniaus. Štai kompanija kuri būtent tai ir siūlo ---> NUORODA NR2

Tiesa kiek pastebėjau jie siūlo pasimėgaut ir lėktuvų, ir dirižablių, ir sklandytuvų skrydžiais, tad šis mano rastas pasiūlymas manau turėtų patikti net didžiausiems niurzgliams.

Tuo tarpu aš pats dar pataupysiu pinigų arba lauksiu kol geras dėdė ir man tokią dovanėlę įtaisys.

3 komentarai (-ų):

Anonimiškas rašė...

Visu pirma negali lyginti ,nelyginamų dalykų.Mašina yra mašina, o balionas yra balionas.
Dėja, balionai kartais krenta, gali ir kaulų nesurinkti...
Tokių mašinų 1936m. jau beveik neliko, aišku kas supranta.
O kokiam neišprusėliui įrodynėti nėra jokios prasmės, visvien nesupranta.

Anonimiškas rašė...

Kalbėti dėl pramogų , aišku aš rinkčiausi mašiną 1936m. .O balionų pilna kaip grybų po medžiu.Išlepinti užsieniečiai atvažioudami pas mus renkasi tik tokias mašinas. Nes supranta jų vertę.
Deja rašydamas straipsnį, ponas padarė labai juokingą klaidą -Pasivėžinimas, tokio žodžio lietuvių kalboje nėra GĖDA!!!!!!!

test naujas rašė...

Iana --> Turbūt pirmiausia derėtų atkreipti dėmesį į bendrą rašymo stilių. Čia ne laikraštis ir ne žurnalas kuriame privalau laikytis rašymo normų. Ar manai tuomet vartočiau, kad ir pamėgtąjį - "po velnių"?
Tiesa, savo komentaru pati save pašiepiate, nes žodis „pasivėžinti“ tikrai nėra įtrauktas į nevartotinų žodžių sąrašą. Taip, galbūt Jūsų intelektas per žemas turėti daugiau nei 200 vartojamų žodžių, bet matot kiti žmonės su tiek neįsiverčia. Ir matote tų žmonių dėka dabar sužinosite naują žodį. Šaunu. Jaučiuosi atliekantis šviečiamąją misija.
Tiesa jei dar neįtikinau gal tiesiog įrašykit tą žodį bent i google -->http://www.google.lt/search?hl=lt&q=pasiv%C4%97%C5%BEinimas&btnG=Paie%C5%A1ka&meta=

Rašyti komentarą