2009-01-26

Padovanok man mama knygą

Visais laikais skaitymas laikytas protingiausiu, racionaliausiu bei visapusiškai naudingiausiu laiko praleidimo būdu. Po galais, juk net Šventasis Raštas prasideda: „pradžioje buvo žodis“. Taip, būtent žodis. Ir nepamokslausiu, kad mes per mažai skaitome, nerėkausiu, kad tam tikri įstatymai kalti, jog brangs knygos. Viso to nedarysiu, tik paraginsiu dovanoti būtent spausdintą žodį.


Atvirai pasakysiu, kad vienu metu begalo domėjausi filosofija. Nieko rimto, ta pačia populiariausia ir lengviausiai suvokiama. Kotas sužavėjo mane jauną „Senekos laiškai Liucilijui“ ir kai gavau šią knygą buvau vienas laimingiausių paauglių visoje Lietuvoje. Galbūt jei pats nemėgsti knygų, tai gali atrodyti keistai, bet visgi tavo valia kokią ją pirkti. Šefui išrink rimtesnę, gal net susijusią su darbu, kietu viršeliu ir oda. Mamai nupirk pagalbininką sode ar virtuvėje, meilės romaną ar detektyvą. Draugei surask foto albumą su kačiukais, linksmų pastebėjimų rinktinę, savitaigos rašliavų ar jos zodiako ženklo ypatybių aprašymą.


Žodžiu mestelėjau idėją tu jau rinkis. Jei tingi išnešti savo sėdimąją laukan, apsižvalgyt internete.

manoknyga knyguklubas knyga patogu pirkti rekona ...

3 komentarai (-ų):

Unknown rašė...

Smagus dalykas dovanoti intelektualią dovaną. Bet dažniausiai kai ieškai dovanos nežinai ar tas žmogus tokią knygą, turi ar neturi. Dėl to manau geriausią dovanoti knygynų dovanų čekius ;) labai populiarus knygyno Pegasas dovanų čekis. Berods mačiau, kad jie pas save pardavinėja dovanų korteles, tokias kaip lojalumo kortelės, tikrai gerai atrodo.
O neseniai užmačiau, kad jū čekis yra ir internete www.geradovana.lt

Emilija rašė...

Smagu dovanoti tokią dovaną, bet dar smagiau, kai žmogus pats tai įvertina ir tikrai perskaito ir domisi.

jasonbob rašė...

jordan retro
golden goose superstar
huarache shoes
nike air max
longchamp
nike air force
yeezy boost 350 v2
goyard wallet
adidas nmd r1
kobe 9
xiaofang20191225

Rašyti komentarą