2009-02-06

Daiktų Viešbutis


Nori naujos įdomios sofos? Originalaus šviestuvo? Verkiant reikia smagios kėdės, lovos, spintos, stalo, lentynos, veidrodžio... Žodžiu tau patinka praktiškos dovanos. Šaunu. Matai, atsidarė „Daiktų Viešbutis“, kuriame rasi būtent tai apie ką jau kalbėjau. Ir... ir truputėlį daugiau.

Asmeniškai mane patį sužavėjo maistui ruošti skirta lentelė savyje „slepianti“ liniuotės funkciją. Turėdamas tokia gali atpjauti lygiai, lygiai 7 milimetrus morkos. Kam tai? Nežinau, bet smagu. Dar šauniai atrodo keramikinės plastikinių puodelių imitacijos, šviestuvai primenantys koncertų salės lempas, kėdė kurioje be šviestuvėlio telpa ir tavo mėgstamos knygos... Gėrio daug, tereikia išsirinkt. Prašau mielieji ponai >>>

4 komentarai (-ų):

Anonimiškas rašė...

Galbūt "Daiktų viešbučio" savininkės ir prekiauja įdomiais ir netradiciškais gaminiais, tačiau susidarė įspūdis, kad pačios yra itin stereotipinio mąstymo. Nors "Daiktų viešbutis" įsikūrė neseniai, tačiau jau teko turėti su jomis reikalų. Nuvylė nemokėjimas bendrauti su klientais, neapsisprendimas sudarinėjant sutartį, nesugebėjimas pasiūlyti alternatyvų derantis. Galiausiai iškilo problemų dėl finansinės dalies - gal įtakos turi verslinės patirties trūkumas? Šiaip ar taip, įgiję tokios patirties mes su "Daiktų viešbučiu" verslo reikalų daugiau turėti neketiname.

test naujas rašė...

gali but. asmeniskai pripazinsiu nesu buves pacioje parduotuveje. siuo atveju kalbu apie daiktus kuriuos matau internete.
is kitos puses galbut su kitu zmogum jos bendravo maloniai ir jis paneigtu "anonimo" nuomone. zodziu "gyvenkim draugiskai, vaikai" :)

Anonimiškas rašė...

Daiktai šiame viešbutyje išties šaunūs, bet dar šaunesnis turėtų būti, cituoju prisistatymą, sublimuotas kolektyvas. Juokiausi iki ašarų:) Belieka palinkėti, kad visi, kurie skaitys „Daiktų viešbučio" interneto svetainės skyrelį „Apie mus", supras autorių autoironiją. O jei sukurpti tokį tekstą paskatino ne stiprus humoro jausmas, tuomet apsilankius viešbutyje laukia ekstremalūs, gal net kriminalinį atspalvį turintys išbandymai:)

jasonbob rašė...

balenciaga
lebron 17
vapormax
yeezy boost 350 v2
coach bags sale
birkin bag
golden goose sneakers
kyrie 6
ferragamo belt
nike air max 2017
xiaofang20191225

Rašyti komentarą