2009-03-17

Asmeniniai Kalendoriai

Smagu, kad šiais laikais mes galime išsivaduoti iš kažkieno sukurtų šablonų. Visi dirba jums ir leidžia turėti viską ko geidžia širdis.

Nors metai jau skaičiuoja trečią mėnesį, bet kalendorius dovanoti niekada nebus per vėlu. Gal norėtumėte stalinio šeimos kalendoriaus, kuriame net giminių gimtadieniai apvesti raudonais debesėliais? Arba kišeninio kalendoriuko su jūsų dar mažo augintinio gražiausia nuotrauka? Hmm, galbūt tavo draugas išvyksta į tolimą kelionę ir nori jam padovanoti lengva, tavo pačios erotika, papuoštą sieninį kalendorių? Pagaliau nori tokiu būdų įamžinti vestuves, jubiliejų ar šefui padovanoti visų firmos narių bendrą nuotrauką, įrėmintą mėnesiais?

Kaip gi mes be pasiūlymų? Ieškantiems viso to, rekomenduosiu pora puslapių. Vienas jų jums sumontuos, pasirūpins kalendoriaus atspausdinimu bei pristatymu:

--> čia ir --> čia

O kitas (šiuo metu puslapis tvarkomas, bet pageidaujantys pavyzdžių visada gali susisiekti su jo atstovais elektroniniu paštu), gali padėti įamžinti nuostabiausias akimirkas:

--> čia

Tad jei planuoji dovanoti tokią dovaną ir neturi nuotraukų arba nori, kad jos būtų pačios pačiausios, nesnausk ir rašyk. Na, o kai jau viską turėsi lėk gaminti kalendorių.

3 komentarai (-ų):

Unknown rašė...

kOkia kaina>

Anonimiškas rašė...

teiraukitės e-paštu nagingosios@gmail.com

jasonbob rašė...

yeezys
timberland outlet
yeezy shoes
air jordan
yeezy supply
nike air max shoes
chrome hearts store
kd shoes
air max 90
golden goose outlet
xiaofang20191225

Rašyti komentarą