2009-12-06

Akcija atrakcija - kas nori dovanų?

Dovanų idėjų blogas skelbia akciją atrakciją!

Raginame kiekvieną originalių idėjų ieškotoją stabtelėti ir palinkėti kažką gražaus artėjančių švenčių proga. Ir visai nesvarbu tai trumpas „su šventėmis“ ar ilgiausias komentaras, tiesiai iš visų širdies gelmių :)

Kas už tai? Kompanija „NR“ žada padovanoti dvi dovanas – skaitmeninius asmeninės arbatos ir vardinio butelio variantus. Jums tereikės atsispausdinti ir pagal pamokymus susiklijuoti dovanėles, visą kitą bus padaryta už jus ir būtent taip, kaip norite.

Šiandien duodu startą, o finišas gruodžio 20 dieną 20:30 val. Lygiai už dviejų savaičių. Galite komentuoti tiek facebook‘e šalia šios temos arba tiesiai čia.

Laiminguosius išrinksime burtų keliu.

Sėkmės, o aš jau laukiu sveikinimų. Kas pirmas?

Patarimas: arba prisekite gale savo email, arba kažką, kad vėliau su laimėjusiais galėtume susisiekti ;)

5 komentarai (-ų):

Anonimiškas rašė...

Švenčių proga linkiu pajusti tą nuostabią Kalėdinę nuotaiką ir džiuginti artimuosius originaliomis dovanėlėmis.

Anonimiškas rašė...

Linkiu, kad sugrįžtanti saulė įkvėptų naujam gyvenimui!

Unknown rašė...

Visų pirma, pristabdykime metų vežimą ir pasižvalgykime aplink - juk artėja Kalėdos, gerumą ir ramybę į širdį nešanti šventė. Gaila, kad daugelis jos artėjimo nė nepastebi, o tai vis per savo kasdienius darbus, stresą, krizes. Sustokime ir apsižvalgykime - tegul šventiškų papuošimų, grožio ir harmonijos, šilumos, santarvės dvasios prasiskverbia į mūsų širdžių giliausias kerteles. Klaidingai žmonės mąsto, kai sako, kad nėra sniego - nėra ir švenčių. Jos yra, jos nenumaldomai artėja... Kurkime Kalėdų laukimo nuotaiką patys, susikaupkime, būkime geresni, grąžinkime skolas, prisiminkime artimuosius... Papuoškime savo namus eglių šakelėmis, džiovintais apelsinais, gvazdikėlių bei mandarinų aromatais, sušildykime juos žvakių šviesa, praskaidrinkime savo sielą... Linksmų bei nuoširdžių švenčių Jums linki Sandra

skarota rašė...

O aš jums linkiu šiemet sutikti daug daug Kalėdų senelių ir paprašyti, kad kiekvienas išpildytų po norą :) O jeigu nepavyks jų sutikti, tai linkiu išmokti norus "išsipildyti" pačiam. Juk labai daug kas priklauso nuo mūsų. Tiesiog būkite laimingi!

Austėja rašė...

Aš tai noriu palinkėti gražių kalėdų, tokių nekomercinių ir nuoširdžių :) Kad ore tvyrotų nepaaiškinamas laimės kvapas ir vaikiškas Kalėdų laukimo džiaugsmas. Baltų ir gražių švenčių :)

Rašyti komentarą