2009-12-09

Vyno butelis - lempa (originali dovana)

Šiandien pasigaminau vieną daikčiuką, kurį senai svajojau kaip nors susimeistrauti, bet dėl įvairių aplinkybių niekaip nepavykdavo. Taigi, jūsų dėmesiui – vyno butelis-lempa.

Ilgiausiai svarsčiau kaip būtų galima numušti butelio dugną. Turėjau keletą variantų:

• su stiklo rėžtuku, bet šis variantas iškart pasirodė pasmerktas nesėkmei;

• dar girdėjau jog iškaitinus plieninę vielą, vėliau apvyniojus apie butelį ir jį pamerkus į ledinį vandenį, stiklas pats nušoka, bet vadinasi kažką dariau ne taip, nes efekto išgauti nepavyko;

• pagalbon pasitelkti vadinamąją „bulgarkę“ - pavyko! Tik briaunos ne pačios švelniausios. Kalba, kad įkaitintas plienas jas numuša idealiai.

Tai vat, su „bulgarke“ nupjoviau dugną, tada nuploviau etiketes, susiradau seną, nebeveikiančią lempą ir iš jos paėmiau laidą su visais priedais. Žodžiu žingsnis po žingsnio ir iš įvairių senų daiktų sumeistrauta lempa jau kaba mano kambaryje. Kaip tai atrodo matote nuotraukose, o aš pats siūlau kažką panašaus pagaminti ir savo namiškiams. Gerai pasukę galvas dovaną pasidarysite už apvalų nulį, bet originalumą mylintis draugas ja džiaugsis ne vienus metus.

Vos ne antikrizinė dovanėlė :)

3 komentarai (-ų):

Anonimiškas rašė...

Superinė lempa :)

Dovanų Idėjos rašė...

tik vienas minusas :D nedėkit tokios lemputės, kokią aš įdėjau. pastebėjau, kad kaista stiklas ir išsigandau net kad neskiltu. tai dabar tokia ale energija taupanti, tai nebekaista :)

jasonbob rašė...

yeezy
yeezy shoes
nike air max 97
golden goose
goyard wallet
hogan outlet online
longchamp
off white shoes
nike air max 270
golden goose
xiaofang20191225

Rašyti komentarą