2009-04-19

Brangioji, dovanoju tau fotosesiją

Kažkur esu skaitęs, jog didžioji dauguma atsiminimų žmogaus pasąmonėje išlieka tik 10 metų. Vėliau praeities įvykius formuoja vaizdinės, garsinės bei jutiminės priemonės. Galbūt tai nėra mikroskopiškai tikslūs paskaičiavimai, bet aš pats pastebiu, jog kai kurių įvykiu neatsimenu visiškai (arba labai prastai) ir apie juos galiu papasakoti tik iš nuotraukų arba video medžiagos. Matydamas tokią tendenciją, tikrai pasirūpinsiu, kad mano vestuves įamžintų pats geriausias vestuvių fotografas, o žiedų apsimainymo ceremoniją fiksuotų idealiausiai savo darbą išmanantis filmuotojas.

Prakalbęs apie įamžintas akimirkas, pradžiai rekomenduoju užsisakyti originalumu trykštančius vestuvinių filmų montažus, o toliau tesiu kalbą apie fotografijas.

Argi nenorėtumėte sau pasidovanoti fotosesijos? Galbūt su švelnia erotika savo mylimajam? Arba pagaminti pluoštelį šeimos akimirkų senelio 70 metų jubiliejui? Pagaliau, gal norite vestuvėms pasidovanoti įspūdingą fotosesiją? Arba gimtadienio proga visas būrys įsismaginusių draugų prisipleškinti siautulingų šypsenų? Jei sudomino tokia interaktyvi staigmena – susisiek su vienais geriausių šios srities žinovų – fotopasaka.lt.

1 komentarai (-ų):

jasonbob rašė...

fila
adidas tubular
pg 1
balenciaga speed
supreme shirt
vapormax
coach outlet
yeezy shoes
hermes
longchamp handbags
xiaofang20191225

Rašyti komentarą