2009-04-19

Originali dovana: kubinis metras dangaus

Nelabai įsivaizduoju kaip vyksta internetiniai aukcionai (mat pačiam šia pramoga naudotis dar neteko), bet, kad juose įmanoma rasti įdomių idėjų dovanai, esu įsitikinęs šimtu procentų.

Šią mano mintį darsyk patvirtins viename populiariausių lietuviškų aukcionų tuktuk.lt rastas lobis. Vaikinas, kurio slapyvardis bvilkas, bando parduoti „kubinį metrą dangaus“ esantį Vilniuje, virš Gedimino pilies. Pardavėjas netgi siūlosi išrašyti sertifikatą, patvirtintą neegzistuojančios įmonės Air Corporation Unlimited (nuoroda į aukcioną, nuoroda į aukciono fotografiją). Prekė atrodo juokinga, nors nuo vieno lito (pradinė kaina) jos vertė kilstelėjo iki dvidešimties.

Taigi, ką kalbėdamas apie tokią „prekę“ pasiūlysiu aš? Ogi nebūtina jums kažkam mokėti 20 litų už orą, tiesiog pagaminkite (arba jei negebate, paprašykite, kad pagamintų mokantys) jubiliatui sertifikatą, liudijantį jį gavus tokią neapčiuopiamą dovaną. Ir tai gali būti ne tik dangaus lopinėlis. Mergina nudžiugs gavusi žvaigždę, geras draugas nudžiugs ežeru prie jo namo, o vestuves švenčianti sesuo, lopinėliu mėnulyje. Ir kas, kad ši dovana netikra? Toks įrėmintas lapukas įrodys tavo romantišką prigimtį ir nudžiugins artimą.

Ei, rimtai, gimtadienio proga savo merginai būtinai padovanosiu žvaigždę.

1 komentarai (-ų):

jasonbob rašė...

cheap jordans
coach
fitflops sale clearance
off-white
golden goose sneakers
adidas nmd r1
nike air max 2017
curry 6
goyard handbags
supreme clothing
xiaofang20191225

Rašyti komentarą